Blendtec Blender Designer 625 Slate Grey med Twister Jar Kanna
Se fler bilder »

Blendtec Blender Designer 625 Slate Grey med Twister Jar Kanna

Blendtec

7 999:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica Neue; color: #454545} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica Neue; color: #454545; min-height: 14.0px} Det Ă€r med inspiration frĂ„n sin mĂ„ngĂ„riga erfarenheten frĂ„n restaurang- och cafĂ©branschen som Blendtec designat sina blenders för hemmabruk, och modellen Designer 625 Ă€r inget undantag. Med en styrka pĂ„ upp till 3 hĂ€stkrafter och 4 stycken förinstĂ€llda program kan du med endast ett knapptryck njuta av professionell kvalitĂ© – fast i ditt egna hem. Du vĂ€ljer mellan Hot Soup, Whole Juice, Frozen Treats och Smoothie pĂ„ den lĂ€ttnavigerade touchmenyn och lutar dig sedan tillbaka medan blendern automatiskt anpassar farten och ger dig ett perfekt resultat – varje gĂ„ng! För dig som vill ha ytterligare precision gĂ„r det sjĂ€lvklart Ă€ven att anvĂ€nda de olika 6 olika hastighetsstegen och pulsfunktionen. För en optimal anvĂ€ndning ingĂ„r det i detta paket tvĂ„ stycken av Blendtecs innovativa kannor. Med WildSide+ Jar fĂ„r du en universalkanna som med sina fem kanter och ojĂ€mna virvel ger en effektivare blandning som sĂ€kerstĂ€ller ett jĂ€mnare och slĂ€tare resultat. Dessutom medföljer kannan Twister Jar, som istĂ€llet Ă€r optimerad för tyngre röror som hummus, pesto och nötsmör. Det Ă€r med hjĂ€lp av lockets tvĂ„ roder som du enkelt kan röra om i kannan samtidigt som blendern Ă€r igĂ„ng. Det förhindrar dina ingredienser frĂ„n att fastna pĂ„ kanterna och du slipper pausa maskinen för att peta med en sked. Fördelen med Designer 625 Ă€r inte bara att den ger oĂ€ndligt med möjligheter i köket,  den gör det Ă€ven enklare för kroppen att ta upp all nĂ€ring. Denna höghastighetsblender krossar nĂ€mligen cellvĂ€ggarna i din mat och gör det dĂ€rför enklare för kroppen att ta upp mineraler och vitaminer. Perfekt för dig som vill fĂ„ ut det mesta av dina gröna smoothies och fĂ€rska juicer!Specifikationer Blendtec Designer 625:Effekt: 1560 Watt/3 hĂ€stkrafterKanna: Wildside+ Jar 2,5 literFĂ€rg: GrĂ„Höjd: 41 cmHastigheter: 6 steg + Pulsfunktion Program: 4Kontrollpanel: Touch8 Ă„rs garanti pĂ„ motor och kannaSpecifikationer Twister Jar Kanna:Volym: 1 l BPA-fri plastTĂ„l maskindisk
Blendtec Blender Designer 625 Slate Grey med Twister Jar Kanna finns i kategorin Blender.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken