Arabia Mumintallrik 19 cm, lilla my
Se fler bilder »

Arabia Mumintallrik 19 cm, lilla my

Arabia

249:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

GÄ pÄ spÀnnande Àventyr i de finska skogarna med Mumintrollen och deras vÀnner. De fina och fÀrgrika porslinstallrikarna frÄn Arabia berÀttar var sin unika historia om barnens favoritfigurer som gÄng pÄ gÄng hittar pÄ busiga och roliga saker. Möt Lilla My som jonglerar med sockerbitar, Muminpappa som seglar i natten, Förfadern som bor bakom kakelugnen i Mumindalen, Snorkfröken, Mymlan och Filifjonkan som plockar sju sorters blommor att lÀgga under kudden pÄ midsommar, Muminmamman som packar sin vÀlkÀnda vÀska för en segeltur, Mumtrollet som arbetar, Snusmumriken som Àr ute i det gröna och Snorkfröen som gör sig fin eller den alltid kloka och goda vÀnnen Too-Ticki. Du kan vÀlja fritt mellan de fina motiven som var för sig gör mÄltiden till en liten upplevelse. Tallrikarna har en diameter pÄ 19 cm och tÄl bÄde maskindisk och mikrovÄgsugn. Mumin tallrikarnas motiv matchar bÄde skÄlar och muggar frÄn Mumin-serien. Den perfekta presentidén till Mumin Àlskaren.
Arabia Mumintallrik 19 cm, lilla my finns i kategorin Desserttallrik.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken