Denna hÀrliga tryffelkrÀm, eller om man föredrar att kalla den sÄs, bestÄr av svamp, svarta oliver och vit tryffel toppad med salt och olivolja. Ett burk med traditionella italienska godsaker, plockade pÄ sommaren och lagrade för vintern.TryffelsÄsen kan verkligen göra underverk i köket och passar vÀldigt bra till tartar men Àven till all sorts pasta och risotto. För den som Àlskar den salta och speciella "jordiga" tryffelsmaken kan den Àven anvÀndas pÄ polenta och allt annat som i sig har en vÀldigt mild smak. InnehÄller 80 gram och Àr glutenfri.Appenino tryffelsÄs bestÄr av: svamp (Agaricus bisporus), 50% olivolja, sommartryffel (Tuber aestivum vit) 3,2% svarta oliver, salt, arom. Den har en hÄllbarhet pÄ 3 Är pÄ en torr och sval plats (nÀr den Àr oöppnad). Den innehÄller inga konserveringsmedel och mÄste dÀrför förvaras i kylen efter att ha öppnats.
Appennino TryffelsÄs finns i kategorin Delikatesser.
LĂ€s mer...