Ankarsrum Assistent Original Red AKM 6230 R med Grönsaks Riv/Skärare
Se fler bilder »

Ankarsrum Assistent Original Red AKM 6230 R med Grönsaks Riv/Skärare

Ankarsrum

8 985:-
Gå till butik »
Gå till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Robust och tålig köksassistent tillverkad av det erfarna företaget Ankarsrum som har tillverkat köksmaskiner sedan 40-talet. Kombinationen av kvalitet, funktion och design har gjort dem omåttligt populära och faktum är att Assistent Original är en av sveriges mest klassiska köksassistenter. Den robusta och stabila assistenten har en kraftfull motor som snabbt och enkelt bearbetar alla typer av degar. Allt från den lösa sockerkakssmeten till den mer kraftiga surdegen. Den rostfria bunken rymmer 7 liter. Motorn har en effekt på 1500 Watt vilket ger den kraft att ta sig an degar på upp till 5 kg och degvätska på 1,5 liter. Varvtalet på motorn regleras automatiskt beroende på hur belastad den är. Den höga effekten ger också en tyst maskin.Assistent Original har flertalet tillbehör som kan monteras på maskinen. Denna kommer med baspaketet och grönsaksskärare. Baspaketet innehåller:- 7 liter rostfri bunke.- Degrulle, degkniv, degskrapa, degkrok och jäslock.- 3,5 liters vispskål i tritanplast, ballongvispar och mördegesvispar. Grönsaksskäraren kommer med 3 olika trummor så att du kan variera grovleken på grönsakerna och de andra godsakerna du vill riva eller skära. Använd den medelgrova trumman för att riva grönsaker, rotfrukter, nötter, mandlar, ost, frukt mm. För att skiva potatis, morötter och annat använder du skivtrumman. För att förbereda lite grövre bitar till soppa, paj och liknande använder du den grova rivtrumman. Grönsaksskäraren är säker att använda och har skärytan på utsidan och trummorna av säkerhetsskäl.Vispskålen som ingår i baspaketet är tillverkad i tritan och passar ypperligt för tillredning av lösare smet som maräng, grädde, ägg och sockerkaksdegar. Alla Assistent Original produceras och monteras för hand i fabrikerna i småländska Ankarsrum. Innan maskinen lämnar fabriken testas den för att säkerställa högsta möjliga kvalitet. När du väl börjat använda din assistent kommer den snart bli din bästa vän i köket som hanterar de slitsamma och tråkiga sysslorna åt dig.Specifikationer (Assistent): Färg: RedVolt: 220-240Effekt: 1500 WHöjd: 360 mmBredd: 268 mmDjup: 400 mmVikt: 8,6 kgLöstagbar sladd 7 års motorgaranti   Medföljande tillbehör:- 7 liter rostfri bunke.- Degrulle, degkniv, degskrapa, degkrok och jäslock.- 3,5 liters vispskål i tritanplast, ballongvispar och mördegesvispar. - Grönsaksskäraren består av hus, låsring, matarpropp och 3 olika trummor; medelgrov-, skiv- och grov rivtrumma.
Ankarsrum Assistent Original Red AKM 6230 R med Grönsaks Riv/Skärare finns i kategorin Köksassistent.
Ikon som hänvisare till produktinformationenLäs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB är en svensk e-handel som specialiserar sig på köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden är Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken är också ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

Här är några av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt från knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivå och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med både svenska och internationella varumärken, och produkterna är tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken är kända för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, så du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rådgivning.

Bagaren och Kocken är ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

Spännande julklappstips från Bagaren och Kocken