Ankarsrum Assistent Original Pure Orange AKM6230 PO med stora tillbehörspaketet - Deluxe
Se fler bilder »

Ankarsrum Assistent Original Pure Orange AKM6230 PO med stora tillbehörspaketet - Deluxe

Ankarsrum

Gå till butik »
Gå till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Stark köksassistent med stort tillbehörspaket - deluxe!När Ankarsrum tillverkade sin första köksassistent 1940 var det självklart att den skulle bli en svensk klassiker. I dag är maskinen uppdaterad och har fler smarta funktioner och en elegant design som passar utmärkt i det moderna köket. Assistenten från Ankarsrum bidrar med en ovärderlig hjälp i det dagliga köksarbetet och ser till att du baka allt från rågbröd till kakor på ett smidigt och enkelt sätt!Ankarsrum Assistent Original drivs av en kraftig motor på 1500 watt och du kommer snart märka hur enkelt den bearbetar också de tyngsta degarna. Nu kan du äntligen lämna ifrån dig de tunga och tråkiga köksuppgifterna och låta din nya assistent jobba medan du får tid över till annat. Den regerar automatiskt varvtal och arbetar alltid konstant, så du behöver oroa dig för överbelastning. Maskinen är också tystgående och kommer således inte att störa dig i köket!Den eleganta och exklusiva designen toppas här med en orange färg som tillför både liv och rörelse på köksbänken. Assistenten står stabilt på 4 fötter och är enkel att vända när du ska koppla på något av de praktiska tillbehören. I paketet hittar du nämligen, förutom assistenten, mängder av tillbehör som är lika praktiska som de är effektiva. Starta varje morgon med en färskpressad juice som du gör helt själv med citruspressen. Här finner du även en blender i tritan så att du kan göra hemmagjorda smoothies och såser. Pricken över i:et är den kompletta köttkvarnen som gör det möjligt att mala egna hamburgare, korvar och till och med pasta!Ankarsrum Assistent Original är en utmärkt köksassistent som kombinerar kvalité, funktionalitet och design till fullo. Nu blir det roligare och enklare att laga mat och att baka! Specifikationer:- Färg: Orange. - Höjd: 36 cm.- Bredd: 26,8 cm.- Djup: 40 cm.- Vikt: 8,3 kg.- Effekt: 1500 Watt.Tillbehör:- Degrulle, degkniv, mördegsvispar, spatula, jäslock & degkrok.- Rostfri skål, 7 liter.- Dubbelvisp med plastskål på 3,5 liter.  - Blender i tritanplast, 1,2 liter. - Citruspress. - Köttkvarnspaket: Köttkvarn, matarbord, matarpropp, 3 st korvhorn (10, 20 & 25 mm), stänkskydd, passertillsats, rivjärn, 4 st pastaskivor, 4 st hålskivor (2,5, 4,5, 6 & 8 mm) & kaksprits.
Ankarsrum Assistent Original Pure Orange AKM6230 PO med stora tillbehörspaketet - Deluxe finns i kategorin Köksassistent.
Ikon som hänvisare till produktinformationenLäs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB är en svensk e-handel som specialiserar sig på köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden är Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken är också ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

Här är några av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt från knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivå och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med både svenska och internationella varumärken, och produkterna är tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken är kända för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, så du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rådgivning.

Bagaren och Kocken är ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

Spännande julklappstips från Bagaren och Kocken