Ankarsrum Assistent Original Pure Orange AKM6230 PO med Grönsaks Riv/Skärare
Se fler bilder »

Ankarsrum Assistent Original Pure Orange AKM6230 PO med Grönsaks Riv/Skärare

Ankarsrum

Gå till butik »
Gå till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Ankarsrum Assistent Original här i ett förmånligt paket med assistent, grundpaket och grönsaksskärare med 3 olika trummor. Sedan 40-talet har Ankarsrum tillverkat förstklassiga köksmaskiner som tagit hand om de slitsamma och tråkiga sysslorna i köket. Assistent Original har nu fått en uppgraderad motor på 1500 Watt. Den höga effekten ger en tyst maskin, men framför allt så kan den ta sig an de tuffaste, lite större degarna. Men den funkar självklart lika bra för mindre mängder deg. Den rostfria bunken rymmer 7 liter, vilket låter dig tillreda degar på upp till 5 kg och 1,5 liter degvätska. Den smarta motorn låter varvtalet anpassas beroende på hur hårt belastad maskinen är. Den är bara att luta sig tillbaka och se på när assistenten gör jobbet åt dig.De många tillbehören som finns att tillgå gör assistenten mångsidig och gör matlagningen och bakningen lite roligare. Denna orange assistenten kommer med grönsaksskärare för tillredning av grönsaker, rotfrukter, nötter, mandel, ost mm. Tre rivtrummor låter dig variera hur grova bitar du vill skära. Den medelgrova trumman kan användas för grönsaker, rotfrukter, ost, nötter, mandel mm. Skivtrumman används för att skiva potatis, morötter, lök och andra grönsaker och rotfrukter. Den grova trumman lämpar sig för lite grövre bitar till soppor, pajer och liknande. Grönsaksskäraren är smart konstruerad och har skärytan på utsidan av rivtrummorna för extra säkerhet. Grönsaksskäraren monteras där bunken annars är och assistenten ställs sedan på sidan för att skära och riva vad du önskar. En köksassistent är en oumbärlig hjälpreda i alla moderna hem oavsett om du bara vilja vända ihop en enkel sockerkakssmet eller blanda en rejäl sats med surdegsbröd. Assistent Original passar för alla tillfällen och ger enastående resultat varje gång. Assistenten finns i olika färger. Denna tjusiga färg som pryder basenheten heter Pure Orange. Den harmoniska kulören drar blickarna åt sig och gör assistenten till en del av köksinredningen i ditt hem.Specifikationer (Assistent): Färg: Pure OrangeVolt: 220-240Effekt: 1500 WHöjd: 360 mmBredd: 268 mmDjup: 400 mmVikt: 8,6 kgLöstagbar sladd 7 års motorgaranti   Medföljande tillbehör:- 7 liter rostfri bunke.- Degrulle, degkniv, degskrapa, degkrok och jäslock.- 3,5 liters vispskål i tritanplast, ballongvispar och mördegesvispar. - Grönsaksskäraren består av hus, låsring, matarpropp och 3 olika trummor; medelgrov-, skiv- och grov rivtrumma.
Ankarsrum Assistent Original Pure Orange AKM6230 PO med Grönsaks Riv/Skärare finns i kategorin Köksassistent.
Ikon som hänvisare till produktinformationenLäs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB är en svensk e-handel som specialiserar sig på köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden är Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken är också ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

Här är några av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt från knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivå och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med både svenska och internationella varumärken, och produkterna är tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken är kända för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, så du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rådgivning.

Bagaren och Kocken är ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

Spännande julklappstips från Bagaren och Kocken