Ankarsrum Assistent Original glasstillbehör 1,5 liter + spatel
Se fler bilder »

Ankarsrum Assistent Original glasstillbehör 1,5 liter + spatel

Ankarsrum

1 399:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Med det hĂ€r glasstillbehöret till din Ankarsrum Assistent Original kan du njuta av hemmagjord glass pĂ„ bara 20-30 minuter. Du kan göra upp till 1,5 liter glass per gĂ„ng – perfekt för hĂ€rliga hemmakvĂ€llar med familjen, eller nĂ€r du vill imponera pĂ„ gĂ€sterna med en lyxig dessert. Du har flera valmöjligheter beroende pĂ„ vad du Ă€r sugen pĂ„: glass, mjukglass, sorbet eller frozen yoghurt. Till det hĂ€r setet medföljer Ă€ven en spatel som passar perfekt för omrörning och hantering av din nygjorda glass. Med Ankarsrum glasstillbehör har det aldrig varit enklare att göra glass hemma. Allt du behöver göra Ă€r att vĂ€lja dina favoritingredienser och smaksĂ€tta efter dina egna preferenser. Allt frĂ„n cookie dough och choklad till mango- eller kokosglass pĂ„ nolltid – bara fantasin sĂ€tter grĂ€nserna.
Ankarsrum Assistent Original glasstillbehör 1,5 liter + spatel finns i kategorin Tillbehör.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken