Andersen Furniture A-Shelf large (78x12x67 cm), ask
Se fler bilder »

Andersen Furniture A-Shelf large (78x12x67 cm), ask

Andersen Furniture

1 620:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

A-Shelf i ask frĂ„n Andersen Furniture Ă€r en modern nytolkning av den vĂ€lkĂ€nda danska Amagerhyllan – en populĂ€r dansk klassiker som kombinerar funktionalitet och estetik, med en distinkt design dĂ€r flera hyllor i olika storlekar monteras pĂ„ en vertikal ram. Den hĂ€r nytolkningen frĂ„n Andersen Ă€r tillverkad av 100% asktrĂ€, ett trĂ€slag som Ă€r bĂ„de slitstarkt, elastiskt och vackert.A-Shelf tar liten plats och kan anvĂ€ndas som ett dekorativt element i hemmet, samtidigt som den ger dig gott om extra förvaringsutrymme. HĂ€r kan du visa upp minnen i hemmet, samtidigt som du hĂ„ller dem skyddade och i gott skick. Varför inte skapa en unik vĂ€gg genom att kombinera flera hyllor, eftersom den finns i flera storlekar? Hyllan kan monteras i olika riktning, vilket skapar möjligheter och ger ditt rum ett helt ny kĂ€nsla.
Andersen Furniture A-Shelf large (78x12x67 cm), ask finns i kategorin Hylla.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken